Over ons

Dit is ons verhaal

Vulpo werd opgericht in 2012 op initiatief van Bert De Swaef, met de bedoeling op maat gemaakte software te ontwikkelen.

Wat begon als een éénmanszaak werd gaandeweg een succesverhaal. Het team werd uitgebreid met gepassioneerde webdevelopers en front-end specialisten.

Websites en webshops op maat zijn onze dagdagelijkse bezigheden, maar ondertussen is Vulpo gegroeid tot een compleet Digital Agency, dat toekomstbestendige digitale oplossingen creëert.

Ons klantenbestand bestaat uit kleine en grote bedrijven uit verschillende sectoren. Dankzij onze uitgebreide technische kennis, kunnen we gepersonaliseerd werken en projecten van hoge kwaliteit afleveren.
Het web is niet zo maar ons werkterrein, het is vooral onze passie.

Vulpo betekent vos in het esperanto

Net zoals een vos zijn de producten die we bouwen, slim, doordacht, flexibel en performant om elke hedendaagse uitdaging aan te kunnen.

Vulpo

Onze specialiteit

Kwaliteit

Bij Vulpo leggen we de lat steeds hoger en blijven we hoogstaande kwaliteit nastreven. De ontwikkelingen in het web staan niet stil, dus ook wij niet. Wij scholen ons continue bij om mee te zijn met de laatste ontwikkelingen.

Samenwerking

Van begin tot einde is er een nauwe samenwerking, tenslotte ken jij je onderneming het beste. Jij weet het best wie jouw klanten zijn en welke doelgroep je beoogt. Van eenvoudige websites tot complexe webplatformen, we denken met jou mee en ontwikkelen je product van A tot Z.

Duidelijke aanpak

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Eén aanspreekpunt die jouw taal spreekt. Een transparante communicatie garandeert dat je op elk moment weet wat er gebeurt.

Transparantie

Elk project begint met jouw verhaal. Samen brengen we je project in kaart, alsook je noden en doelstellingen. Op basis van deze informatie werken we een concreet voorstel uit. Onze offerte garandeert een vaste prijs, zo kom je niet tot verrassingen te staan.

Klaar voor de volgende stap?

Met veel enthousiasme en met onze beproefde werkwijze bouwen wij schaalbare web toepassingen. Benieuwd naar deze unieke werkwijze en hoe we deze toepassen op jouw bedrijf.

Neem contact op