Webapplicaties & software op maat 

Webapplicaties & software op maat

person working

Wij bouwen webapplicaties, webportalen en beheerplatformen op maat. Wij zijn specialist in Laravel ontwikkeling, UX/UI wireframing en development op maat.

Hoe bouwen wij jouw webapplicatie, website, webshop of andere digitale oplossing op maat?

  • Wij voorzien een loginsysteem voor jouw applicatie/platform: bij grotere projecten zorgen we voor een loginsysteem waarbij jij zelf bepaalt wie welke rechten krijgt binnen je digitale oplossing. Zo kies je zelf wie toegang heed tot de content, wie de webshop beheert en wie oog heeft op de facturatiegegevens.
  • Wij integreren een CMS-systeem op jouw maat: wij zijn experten in Laravel ontwikkeling, maar kunnen ook perfect werken in October CMS, WordPress, Vue.js, React.js of Craft. Samen kiezen we het CMS-systeem dat best aansluit bij jouw wensen en noden.
  • Wij betrekken jou bij het opzetten van het frontend framework. Jij bepaalt zelf hoe jouw digitale idee vorm krijgt. Wij denken na over structuur, UX/UI-wireframes en design van jouw digitale oplossing. Jij geeft feedback en vult aan. Samen komen we tot een oplossing op maat die juist aanvoelt voor jouw bedrijf.
  • Wij leggen je uit hoe je jouw webapplicatie/platform/website beheert: de gegevens en inzichten die jouw digitale oplossing te bieden heeft, zijn goud waard. Daarom zorgen we voor een uitgebreide opleiding die jou klaar en duidelijk uitlegt hoe je nieuwe inzichten opdoet uit deze achterliggende gegevens (vb. aantal inschrijvingen bij een opleidingsplatform, wie klikt waarop, hoe vaak is je site bezocht…).

Hier zijn we goed in

laravel
wordpress
react
woocommerce
vue.js
october cms
favicon vulpo

Ik heb een digitaal idee!

Geen idee is te zot. Letterlijk géén.

Kom af, pitch jouw idee, wij bouwen het!