Opvolging

Wist je dat jouw digitale applicatie blijft evolueren?
Zo blijft deze relevant en aantrekkelijk.
En daar helpen wij bij: wij bouwen op lange termijn mee aan het succes van jouw bedrijf. Dat is onze passie !

statistics
person working

Data-inzichten, opvolging & tracking

Uit data van jouw online tools kan je ontzettend veel leren. Van Google Analytics tot social media cijfers. Zo weet jij meteen waar het schoentje wringt en waar jouw digitale tool hoge toppen scheert met likes, comments en een positieve gebruikservaring. Op welke buttons wordt er veel geklikt, wat doen mensen het meeste op je pagina?

Door continu de prestaties van jouw online tools te monitoren, maken we vlot aanpassingen om optimale resultaten te garanderen. Jij kan rekenen op regelmatige rapporten en updates over websiteverkeer, gebruikersgedrag en andere belangrijke statistieken. Zo kan jij je richten op nieuwe optimalisaties en resultaatgedreven actie en je strategie in de loop van de tijd te verfijnen.

person working

Seo

SEO is dé motor achter jouw digitale tool. Wil jij gevonden worden op Google, dan is een goede SEO-strategie van essentieel belang. De juiste keywords, meta-beschrijving en alt tags doen jouw webapplicatie ver boven de rest van het digitale dorp uittorenen. Wij doen graag het nodige.

Social media

Wij smullen van een #aansprekend en #interactief #digitaal #postje. Wij helpen je graag jouw social media strategie op te stellen, op een bordje, compact verpakt met een aantrekkelijk social sausje. We helpen je met #contentcreatie en specifiek getargete advertenties. Jouw social accounts zijn in goede handen.

Hosting & support

Vulpo is een goede gastheer. Wij zorgen voor je hosting en technische updates. Zo blijft jouw digitale applicatie up-to-date en performant.

favicon vulpo

Ik heb een digitaal idee !

Geen idee is te zot. Letterlijk géén.
Kom af, pitch jouw idee, wij bouwen het !