Analyse & Strategie

Als digitale mastermind ontwikkelen we de sublieme strategie voor jouw digitale idee. Met oog voor potentiële kapers op de kust, een duidelijke analyse van het bestaande landschap voor ogen en gewapend met een glashelder strategisch doel, trekken we erop uit om jouw digitale oplossing te ontwikkelen.

Bij Vulpo geloven we immers dat een solide strategie de basis vormt van elke succesvolle digitale applicatie. Door oog te hebben voor de noden, visie en eigenheid van jouw organisatie, werken we samen een strategie en roadmap uit voor jouw digitale oplossing. Zo wordt jouw organisatie in geen tijd king of the digital forest.

Online identiteit & strategie op maat

Bij het bouwen van jouw digitale applicatie/webshop/integratie beginnen we met een grondige analyse van jouw bedrijf.
Hoe wil je je profileren online en wat wil je bereiken met jouw digitaal project?

Eens we jouw online identiteit hebben gecreëerd en de technische vereisten hebben geïdentificeerd, zetten we een strategie met haalbare doelen op poten die volledig aansluit met jouw noden en verwachtingen. Dit doen we samen: wij bouwen, jij vult aan, wij verfijnen.
Na deze stap kennen wij jou, jij kent ons.

Roadmapping

Tijdens de roadmapfase bepalen we de next steps: welke acties en stappen zullen wanneer genomen worden? Wat gebeurt eerst en hoe bouwen we stelselmatig jouw applicatie/webshop/platform op?

We werken een duidelijk stappenplan uit dat jou inzicht geeft in ons proces. We bekijken hierbij ook wat de benodigdheden zijn in elke fase en wie verantwoordelijk is om deze aan te leveren.
Zo weet jij wanneer je bijvoorbeeld content dient aan te brengen en wanneer jij van ons iets mag verwachten.

Het bouwproces van jouw digitale idee wordt van A tot Z in kaart gebracht. Zo zorgen we voor een transparante samenwerking.

favicon vulpo

Ik heb een digitaal idee !

Geen idee is te zot. Letterlijk géén.
Kom af, pitch jouw idee, wij bouwen het !