CMS op maat 

Wij bouwen jouw digitale applicatie op maat. Of je nu op zoek bent naar een compacte website in WordPress of Elementor of een groter project wil uitbouwen. Wij bouwen jouw CMS op maat volgens jouw noden en wensen. Heb jij technische ervaring en jij al wat van October CMS of Laravel? Dan zorgen we dat jij makkelijk in dit systeem kan verder werken. Totaal geen programmeerervaring? Ook dat is geen probleem. Dankzij een CMS-systeem zoals Craft, met een sterke UX-ervaring, vind jij makkelijk visueel de weg in het achterliggend systeem van jouw digitale applicatie. Jij kan hoe dan ook makkelijk aanpassingen doen: zo kan jij vlot teksten aanpassen in je website, foto’s toevoegen aan je digitale applicatie of producten toevoegen aan je webshop.

Jouw digitale applicatie/website/ platform doen groeien, doe jij aan de hand van:

  • Google advertenties: hoger in de Google-zoekresultaten komen, doet jouw applicatie/ platform/website in het oog springen. Wij staan je bij met een aanpak op jouw maat en brengen je in contact met experten in het Google-domein.
  • Social media: wij bieden advies over allerlei contentkanalen als Facebook, LinkedIn, Instagram, Google My Business en YouTube. Welke content is aangewezen om op deze kanalen te delen? Hoe breng je deze content optimaal tot bij je doelgroep? En hoe werken social media advertenties? Social media is essentieel om optimale zichtbaarheid te genereren voor jouw digitale applicatie. 

favicon vulpo

What’s next?

Wij bekijken hoe jouw webshop in elkaar moet zitten, hoe we jouw webapplicatie met software op maat opbouwen, en welke bijhorende integraties we moeten voorzien.