Over ons backup

Vulpo betekent ‘vos’ in het Esperanto

Neem een duikje in ons verhaal!

En dat is niet zonder reden. Net zoals een vos zijn de producten die we bouwen immers slim, doordacht, flexibel en performant waardoor we in staat zijn om elke hedendaagse uitdaging aan te kunnen.

Een roedel aan experten

10 jaar geleden zag onze vos het licht. Vandaag staat onze betrouwbare roedel aan digitale experten klanten bij met op maat gemaakte software-ontwikkelingen. Wij begrijpen immers dat elk bedrijf uniek is en dus een specifieke aanpak vereist.

groepsfoto

Maak kennis met onze vossen

Bert De Swaef

Zaakvoerder | Developer

Maarten Oste

Full Stack Developer

Manon Adriaens

Graphic Designer

Pieter-Jan De Smet

Account & Project manager

Senne Wancour

Full Stack Developer

Talk to us

Onze digitale skills en probleemoplossend denken zetten we op een slimme manier in om digitale ervaringen te creëren voor en met kmo’s, veelbelovende start-ups en snelgroeiende scale-ups. En jij bent reisleider op die journey.

We geloven immers dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van succesvolle projecten. Wij praten met jou en wensen hetzelfde terug. Verwacht van ons eerlijke en duidelijke communicatie en armen die feedback openlijk omarmen.

bert

Hoe gaan we te werk?

Kick-off, Onderzoek & Aanpak

In de eerste fase van het traject zitten we samen om zoveel mogelijk info te verzamelen. Met deze info gaan we verder aan de slag. Binnen deze fase maken we een technische analyse, bepalen we een strategisch doel en veel meer.

wireframes

UX/UI Design & Implementatie

Met behulp van een duidelijk UX/UI ontwerp kan iedereen de website goed gebruiken, zonder frustraties of onduidelijkheden. Hier zetten we niet alleen in op gebruiksvriendelijkheid, maar ook op look & feel van het totaalplaatje.

laptop and screen

Ontwikkeling

Waar het echte werk begint. Op basis van het onderzoek in de eerste fase weten we nu heel goed wat ons te wachten staat. We bouwen een CMS, applicatie, webapplicatie op maat van jouw bedrijf. Wat houdt dit juist allemaal in?

Opvolging & Groei

Een digitale oplossing is nooit klaar. We voorzien de nodige koppelingen zodat je jouw site/applicatie zo goed mogelijk kan monitoren. Ook krijg je van ons een training zodat je goed weet wat allemaal mogelijk is. Daarnaast doen we ook de nodige updates om de veiligheid van jouw oplossing te garanderen.

favicon vulpo

Ik heb een digitaal idee !

Geen idee is te zot. Letterlijk géén.
Kom af, pitch jouw idee, wij bouwen het !