PlastiQ

PlastiQ

PlastiQ's opleidingsrevolutie: Inschrijven en beheren was nog nooit zo eenvoudig!

Software op maatWebapplicatie

mockup_plastiq

Bij PlastiQ geloven we in de kracht van kennis en voortdurende persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben we in nauwe samenwerking met Ad!Fundum een gebruiksvriendelijk inschrijvingsplatform ontwikkeld, waarmee je moeiteloos kunt inschrijven voor opleidingen en je inschrijvingen kunt beheren.

PlastiQ is een toonaangevende organisatie die gespecialiseerd is in hoogwaardige opleidingen en trainingen. Met een breed scala aan cursussen en workshops streeft PlastiQ ernaar om professionals uit verschillende vakgebieden te ondersteunen bij het vergaren van nieuwe vaardigheden en het verbreden van hun kennis.

Onze uitdaging? Een platform ontwerpen dat net zo opwindend is als een vuurwerkshow en tegelijkertijd super makkelijk in gebruik. Met onze vrienden van Ad!Fundum zijn we deze uitdaging aangegaan en hebben we iets verbluffends gecreëerd dat zelfs onze eigen verwachtingen heeft overtroffen.

mockup_plastiq

Ons fonkelnieuwe opleidingsplatform stelt je in staat om je vliegensvlug in te schrijven voor de cursussen van je dromen. Het is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, zodat je je vliegensvlug door het inschrijvingsproces kunt navigeren. Geen ingewikkelde wegenkaarten of vervelende omwegen meer. PlastiQ’s opleidingen zijn nu slechts een paar klikken verwijderd van een sprankelend leeravontuur!

Het resultaat is een sprankelende mix van creatieve webontwikkeling en krachtige technologie. PlastiQ’s opleidingsfeest is werkelijkheid geworden en heeft een bijzonder effect op professionals die streven naar voortdurende groei en ontwikkeling.

mockup_plastiq
mockup_plastiq
mockup_plastiq
mockup_plastiq

PlastiQ

PlastiQ’s opleidingsrevolutie: Inschrijven en beheren was nog nooit zo eenvoudig!
favicon vulpo

Ik heb een digitaal idee !

Geen idee is te zot. Letterlijk géén.
Kom af, pitch jouw idee, wij bouwen het !