Brik

Brik

Reserveer je studieruimte stressvrij!

Software op maatUX/UI designWebapplicatie

person studying

Bij Vulpo zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om studenten te ondersteunen. Daarom zijn we verheugd om dit project met jullie te delen: Brik! We hebben een geweldig platform gebouwd waar studenten eenvoudig studieruimtes kunnen reserveren tijdens die gevreesde examens. Al een stressfactor minder!

Brik, de servicedesk voor studenten in Brussel, biedt een oplossing om niet langer te hoeven worstelen om een geschikte plek te vinden in overvolle bibliotheken of lawaaierige koffiezaken. Met ons platform, beschikbaar op brik.studyspaces.be, wordt het vinden en reserveren van studieplekken moeiteloos gemaakt.

Het enige wat je hoeft te doen, is je voorkeuren invoeren: locatie, datum en tijd. En voilà! Het platform toont je direct welke studieruimtes beschikbaar zijn. Geen gedoe meer met urenlang zoeken en wachten op een plek. Met Brik kun je je tijd efficiënt indelen en je volledig concentreren op je studie.

mockup_brik

Maar dat is niet alles! Brik biedt je ook waardevolle informatie over elke studieplek. Van faciliteiten en openingstijden tot beoordelingen van medestudenten, je krijgt alles wat je nodig hebt om de juiste keuze te maken. Geen gokwerk meer of teleurstellingen, maar een studieplek die perfect past bij jouw behoeften.

Bij Vulpo hebben we niet alleen gezorgd voor functionaliteit, maar ook voor een visueel aantrekkelijk ontwerp. We hebben ervoor gezorgd dat het Brik-platform er niet alleen goed uitziet, maar ook een plezierige gebruikerservaring biedt. Want studeren hoeft niet saai te zijn, toch?

mockup_brik

Het beste van alles is dat het Brik-platform flexibel en schaalbaar is. Dus terwijl Brik groeit en nieuwe studieruimtes toevoegt, blijft de student profiteren van de nieuwste updates en relevante informatie.

We zijn ontzettend trots op de samenwerking met Brik en we geloven dat ons platform een geweldige toevoeging is aan de services die ze aan studenten bieden. Met Brik kun je stressvrij studeren en een comfortabele plek vinden om je hersenen te laten kraken.

mockup_brik
mockup_brik
mockup design brik
mockup_plastiq

PlastiQ

PlastiQ’s opleidingsrevolutie: Inschrijven en beheren was nog nooit zo eenvoudig!
favicon vulpo

Ik heb een digitaal idee !

Geen idee is te zot. Letterlijk géén.
Kom af, pitch jouw idee, wij bouwen het !