One More Hectare

One More Hectare

Nieuwe website & platform voor het vinden van jouw droomwoning.

Software op maatWebapplicatie

mockup_oneomorehectare
Welkom bij OneMoreHectare, waar schoonheid en vastgoed samenkomen om een unieke ervaring te creëren. Bij Vulpo hebben we de eer gehad om dit platform te ontwikkelen, dat meer dan 500 prachtige panden presenteert en beheert. Van majestueuze landhuizen tot serene kustvilla’s, elk eigendom op OneMoreHectare vertelt zijn eigen verhaal van luxe en allure.

Het OneMoreHectare verschil

Bij OneMoreHectare begrepen we al snel de behoeften van vastgoedprofessionals en gepassioneerde investeerders. We hebben ons platform ontworpen om aan al deze behoeften te voldoen en een naadloze gebruikerservaring te bieden. Of je nu op zoek bent naar een buitengewone woning om in te wonen, een exclusieve locatie voor evenementen, of een unieke investeringskans, OneMoreHectare heeft het allemaal.
mockup_onemorehectare

Een geavanceerd platform voor Vastgoedverkenning en -beheer.

Voor vastgoedprofessionals was het beheer van meerdere eigendommen nog nooit zo eenvoudig. Met het OneMoreHectare-platform kunnen ze hun volledige vastgoedportefeuille op één plek beheren. Van het bijwerken van foto’s en beschrijvingen tot het volgen van leads en het beheren van afspraken, ons platform biedt de tools die nodig zijn om de verkoop- en verhuurprocessen te stroomlijnen.

mockup onemorehectare
Onze samenwerking heeft niet alleen geleid tot een buitengewoon platform, maar ook tot tastbare resultaten voor OneMoreHectare. Met meer dan 500 panden op het platform hebben ze een breder bereik gekregen en zijn ze in staat geweest om nieuwe potentiële kopers aan te trekken. Het platform biedt ook waardevolle tools voor vastgoedprofessionals, waardoor ze efficiënter kunnen werken en hun vastgoedportfolio effectiever kunnen beheren.
mockup_onemorehectare
mockup_onemorehectare
mockup_onemorehectare
Beveiligd hoogteparcours

Lissenvijver

Lissenvijver in de spotlights: logo, huisstijl en website op maat
favicon vulpo

Ik heb een digitaal idee !

Geen idee is te zot. Letterlijk géén.
Kom af, pitch jouw idee, wij bouwen het !