Concept & Design

Jouw digitale oplossing moet meteen de aandacht trekken van jouw doelpubliek. Een helder wireframe en aantrekkelijk design zijn daarbij key. Wij verzamelen de nieuwste ontwerptrends om jouw webshop of andere applicatie een modern, professioneel en visueel prikkelende look & feel te geven.

Wireframe & prototype

De inzichten en data uit de analysefase verwerken we tot een eerste wireframe en prototype van jouw digitale applicatie. Een aantrekkelijk UX/UI design en handige navigatie zijn hierbij essentieel. We zorgen daarnaast ook voor een duidelijk schema van de achterliggende integraties van jouw digitale oplossing.

Branding & design

Bovendien zijn we gewapend met een uitgebreid arsenaal aan andere trucs om jouw bedrijfsapplicatie of bedrijf zelf eruit te doen springen. Zo staan we ook in voor logo-ontwerp, branding en grafisch ontwerp. Deze skills in combinatie met onze development vaardigheden garanderen dat jouw bedrijf eruit springt.

Een blijvende indruk

Wij navigeren vlot in nieuwe omgevingen. Daardoor blijft jouw bedrijf altijd up-to-date met de nieuwste designtrends en technologieën. Jouw online identiteit laat een blijvende indruk achter, nu en in de toekomst. Of je nu een nieuwe website, een herontwerp of een complete revisie van je merk nodig hebt, Vulpo schiet graag te hulp!

favicon vulpo

Ik heb een digitaal idee !

Geen idee is te zot. Letterlijk géén.
Kom af, pitch jouw idee, wij bouwen het !