Technische research en analyse
person working

Tijdens de technische research- en analysefase bekijken we de technische noden van jouw digitaal idee. We maken tijdens deze fase de noodzakelijke serverberekeningen: wat gaat nodig zijn om de website/webapplicatie/het platform te kunnen bouwen? We brengen het kostenplaatje in kaart en bekijken waar de moeilijkheden liggen en waar we de hosting plaatsen.

We maken nu ook een plan in welke programmeertaal we jouw digitale oplossing gaan schrijven en welk CMS-systeem we gebruiken. Al deze keuzes maken we op basis van een gesprek met jou, de klant. Jij bepaalt hoe en wat er nodig is. Ken jij zelf al wat van programmeren of helemaal niets? Wij zorgen dat je hoe dan ook zelf vlot in de digitale oplossing te werk kan gaan. Zo kan je zelf op een gebruiksvriendelijke manier de tekst en foto’s van je digitale oplossing beheren. Wij zorgen hierbij voor de nodige opleiding en begeleiding.

Na deze technische research en analyse heb jij een duidelijk beeld op:

  • Het kostenplaatje van jouw digitale applicatie
  • Waar deze gehost zal worden
  • En welk CMS-systeem we hanteren
  • Wat de timing is van jouw project
favicon vulpo

What's next?

Na het afronden van de technische research en analyse gaan we over tot strategische doelbepaling, roadmapping en het creëren van jouw online identiteit.