Automatisch Incasseren, Betalen en Boekhouden

Automatisch incasseren, betalen en boekhouden

Klinkt als muziek in de oren, niet?

Je kent het wel, een enorme hoeveelheid aan facturen, borderellen, betalingen,… die moeten verwerkt worden.

Wij van Vulpo kwamen al snel met een oplossing en hebben voor EV-Point een krachtig counter platform ontwikkeld dat, naast vele andere features, de financiële processen van haar klanten optimaliseert.

In dit artikel werpen we een blik op enkele opmerkelijke functies van dit platform en hoe het ook andere bedrijven kan helpen bij het stroomlijnen van hun inning en het automatiseren van hun uitbetalingen en boekhouding.

Automatische inning

Het innen van betalingen kan naast tijdrovend, ook een foutgevoelig proces zijn.

Dankzij de, door Vulpo ontwikkelde, geïntegreerde Twikey-oplossing op het Counter Platform van EV-Point wordt dit echter een naadloze ervaring.

Geavanceerde technologieën maken het mogelijk om facturen efficiënt te verwerken, betalingen bij te houden en automatisch te verwerken.

Twikey incasseert betalingen op basis van een mandaat, automatisch elke maand, wat resulteert in gegarandeerde betaling van de factuur.
Zodra de betaling automatisch binnenkomt, wordt deze achter de schermen gemarkeerd als betaald in ons platform, wat zorgt voor een overzicht voor de klant.

Dit bespaart niet alleen kostbare tijd voor het financiële team, maar vermindert ook het risico op fouten.

Bedrijven zoals EV-Point kunnen zich hierdoor richten op groei en klanttevredenheid, terwijl het Counter Platform de financiële basis verstevigt.

Automatische uitbetaling

Een andere opmerkelijke eigenschap van het Counter Platform is de mogelijkheid tot automatische uitbetalingen. Hierbij hoeven bedrijven niet langer handmatig betalingen te initiëren.

Het systeem is geïntegreerd met Twikey, wat resulteert in regelmatige automatische uitbetalingen die worden gegenereerd en samengevoegd in een bestand dat eenvoudig kan worden geüpload naar de bank.
De bank zal dit op zijn beurt verwerken.

Dit totaalbeeld zorgt voor een nauwkeurige verwerking van periodieke uitbetalingen.

Deze aanpak minimaliseert niet alleen het risico op vertragingen, maar garandeert ook een vlekkeloze en tijdige uitvoering van financiële verplichtingen.

Hierdoor wordt het bedrijf een betrouwbare partner voor zowel klanten als leveranciers.

Automatische Koppeling met Exact Online

Een integratie met Exact Online is een van de sterkste troeven van het Counter Platform.

Exact Online is een veelgebruikt boekhoudplatform en het Counter Platform zorgt ervoor dat alle financiële gegevens moeiteloos worden gesynchroniseerd. Dit elimineert handmatige invoerfouten en zorgt ervoor dat de boekhouding altijd up-to-date is.

Bedrijven kunnen hierdoor rekenen op nauwkeurige financiële rapportages en analyses, wat essentieel is voor strategische besluitvorming en naleving van regelgeving.

Conclusie

Het Counter Platform van EV-Point biedt een allesomvattende benadering van financieel management, waarbij de nadruk ligt op efficiëntie, nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Door de functionaliteiten voor inning, automatische uitbetalingen en naadloze integratie met Exact Online, stelt het platform bedrijven in staat om zich te richten op groei en succes, terwijl de financiële processen moeiteloos en foutloos verlopen.

EV-Point blijft hiermee voorop lopen in het leveren van innovatieve oplossingen die de zakelijke wereld transformeren.