Website

website

De essentie van je zaak in beeld

Online aanwezig zijn met je bedrijf of organisatie is een evidentie geworden. Een goeie eerste indruk maken met je zaak is dan ook cruciaal. Vulpo bouwt gebruiksvriendelijke en professionele websites die je toekomstige klanten informeren en overtuigen.

Ons team luistert naar je verhaal en je vooropgestelde commerciële doelen. Door gerichte vragen ontdekken we wat je echt nodig hebt. We houden natuurlijk rekening met je eigenheid en stijl. Jouw zaak en product doordacht en krachtig voorstellen, dát is onze missie!

We bouwen onze webshops en websites steeds ‘mobile-first’. Zo zorgen we ervoor dat ze optimaal bruikbaar zijn op verschillende apparaten en schermgroottes. Je verliest geen bezoekers als ze met een smartphone of tablet je website bezoeken.

Gevonden worden

Wanneer je online aanwezig bent, wil je uiteraard vindbaar zijn en je onderscheiden van de concurrentie. We optimaliseren je site met de nieuwste SEO technologieën (Search Engine Optimization) zodat zoekmachines als Google je website makkelijk vinden. Dit doen we al dan niet in combinatie met een advertentiecampagne in Google (SEA – search engine advertising).

Sociale media gaat hiermee hand in hand, want ook daar zijn je potentiële klanten aanwezig en kunnen we je zaak promoten.

Beheer je website zelf

Wil je zelf tekst en foto’s kunnen toevoegen aan je site? Dat kan!

Wij voorzien elke website van een handige CMS (Content Management System). Zo kun je zelf op gebruiksvriendelijke manier de tekst en foto’s van je site beheren. Uiteraard krijg je hierbij de nodige opleiding en begeleiding.

Na de lancering van je website blijven we steeds beschikbaar voor support.

Website projecten

Nieuwe website nodig?

Ben je op zoek naar een website. Wij komen met veel plezier langs voor een koffie en overlopen samen al je vragen en wensen.

Neem contact op