Video

Video marketing is een niet te onderschatten marketingtool die je op verschillende kanalen kunt inzetten. Vulpo maakt informatieve bedrijfsfilms, promotiefilmpjes, aftermovies voor je evenement, interviews en animatiefilms die het verhaal achter je merk vertellen. Ze geven meerwaarde aan je website en je kunt ze makkelijk delen op social media.

video
video
Bedrijfsfilms

Met een bedrijfsfilm op je website of social media geef je je toekomstige klanten een unieke inkijk in je bedrijf. Afhankelijk van jouw voorkeuren kunnen we je productieproces visualiseren, je locatie tonen of je team in beeld brengen. Of misschien wil je trouwe klanten aan het woord laten over de samenwerking? Een goede video informeert, zorgt meer geloofwaardigheid en creëert vertrouwen.

Evenementen

Video is dé manier bij uitstek om je evenement te promoten. Je klanten zien wat ze kunnen verwachten en geven een beeld van de sfeer en de opkomst. Gecombineerd met online marketing, kan een film heel wat toekomstige bezoekers warm maken voor je evenement. Naast promotiefilmpjes maken we ook aftermovies. Je klanten een waardevolle terugblik geven, zorgt dat ze er de volgende keer opnieuw bij willen zijn. Ook nieuwe klanten kun je zo overtuigen om in te schrijven voor de volgende editie.

Animatiefilms

Wil je abstractere informatie delen of data visualiseren? Dan is een animatiefilm ideaal om de aandacht van je klant te trekken. Beeld helpt om je boodschap over te brengen en versterkt je merk.

Video projecten

Bedrijfsvideo laten maken?

Bekijk onze video’s op ons YouTube-kanaal voor inspiratie.

Contacteer ons