Sportjoy

Sportjoy biedt dagelijks groepslessen aan met onder meer Zumba, BBB, Spinning, Pilates en Yoga. Ook hebben ze een grote fitnessruimte, 12 padelterreinen en 2 tennisterreinen.

Werkelijke website

www.sportjoy.be

Nieuw logo !

Eerste stap was het logo van Sportjoy een opfrisbeurt geven.

Bij Sportjoy kan je op verschillende manieren werken aan je gezondheid en fitheid. Zowel voor jong als ouder publiek. Daarom kozen we voor een groene kleur die frisheid, gezondheid en groei representeert. Alsook de groene omgeving waar Sportjoy zich bevindt.

De grijze kleur komt heel vaak voor in de apparatuur van fitness en in benodigdheden van andere sporten.

Het niveauverschil in het logo staat voor dynamiek en beweging.


Een responsive website

Sportjoy had reeds een website. Maar deze was verouderd en niet meer compatibel met de moderne browsers en mobiele toestellen.

Vulpo werkte een mobile-first design uit, zodat de website optimaal gebruikt kan worden op smartphones, tablets en desktops.

ipad tennis

Het volledige aanbod

SportJoy heeft een ruim aanbod aan diverse sporten en activiteiten. In het oog springen met de correcte informatie was een vereiste.

Door elk aanbod te personaliseren heeft de sporter een mooi en direct overzicht van de mogelijkheden.

Bij bepaalde sporten is het verplicht om te reserveren. Dankzij een integratie met clubplanner, een reservatie platform, worden deze reservaties kinderspel.

Onze gebruikte tools

tool WordPress
tool Adobe

Ook nood aan vernieuwing?

Vulpo is gespecialiseerd in het maken van websites. Alle websites worden ontworpen om zowel op mobiele, tablet als computerweergave volledig tot hun recht te komen.

De website zelf beheren? Geen probleem! Vulpo houdt rekening met de wensen van de klant om de website van alle nodige functionaliteiten te voorzien.

Ik wil een nieuwe website