Salons ’t Oud Gemeentehuis

Werkelijke website

www.oud-gemeentehuis.be

Het probleem

Salons ’t Oud Gemeentehuis had te kampen met een oude website die dringend aan vernieuwing toe was.

Door de algemene lay-out en structuur van de website waren niet alle belangrijke elementen voor de klanten direct vindbaar. De website was hierdoor ook moeilijk te onderhouden. Doorheen de tijd was de website visueel minder aantrekkelijk geworden voor het doelpubliek.

De oplossing

Vulpo maakte een design voor een nieuwe website voor Wim en Els. Al snel kwamen beide partijen tot een akkoord en kon de ontwikkeling van start gaan.

Rekening houdend met het doelpubliek koos Vulpo voor een compleet nieuw design die volledig losstaat van de oude website. De focus lag op het snel overbrengen van de belangrijkste informatie d.m.v. full-cover pagina’s.

Omdat de vorige website in WordPress was opgebouwd had Salons ’t Oud Gemeentehuis dit ook graag gehad voor hun nieuwe website. Dit resulteerde in een zeer snelle opleiding om hun website zelf te leren beheren.

mockup

Corona sloeg toe!

Door de drastische corona maatregelen werd er bij Salons ’t Oud Gemeentehuis gezocht naar creatieve oplossingen. Samen met Vulpo kwam het online bestellen en afhalen van gerechten tot stand.
Via een budgetvriendelijke webshop konden ze bij Salons ’t Oud Gemeentehuis toch hun gerechten blijven promoten en serveren.

detail product
winkelmandje

Onze gebruikte tools

tool WordPress
tool Woocommerce

Ook een website nodig?

Vulpo is gespecialiseerd in het maken van websites. Alle websites worden ontworpen om zowel op mobiele, tablet als computerweergave volledig tot hun recht te komen.

De website zelf beheren? Geen probleem! Vulpo houdt rekening met de wensen van de klant om de website van alle nodige functionaliteiten te voorzien.

Neem contact op