Kwadraat

Kwadraat te Erondegem helpt ondernemers met hun professionele groei en bestaat uit krachtige ondernemers Caroline Hanssens & Johan Van der Hauwaert.

Kwadraat geeft de brandstof voor nieuwe dynamieken en positieve energie. 
Vanuit een systemische benadering ontdekken ze je kracht en perspectief.
Dat vertalen ze zowel naar je dagelijkse leven als naar je beroepsomgeving.
Wat voor jou nog onzichtbaar is, brengen ze tijdens sessies naar boven.

Werkelijke website

www.intkwadraat.be

tablet screen

Probleem

Kwadraat heeft twee krachtige ondernemers achter zich, maar deze waren gescheiden over twee verschillende websites.
Het probleem was dat hierdoor niemand de link legde tussen Caroline & Johan.
Vlug vonden we samen met hun de linken en goten we deze in een goede website structuur.
Vulpo ging samen met hun op zoek naar de perfecte balans om deze twee unieke personen tot een geheel te brengen.

Hoe gingen wij te werk

Tijdens een kick-off meeting gingen we op zoek naar de perfecte balans tussen de wensen van Caroline & Johan. Van zodra we een goed beeld kregen van beide personen konden we een sitemap of site-structuur gaan bepalen.

UX experience

Onze design afdeling ging allereerst van start met de juiste look & feel.
Door het plaatsen van elementen krijgt de eindgebruiker een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke ervaring. Waardoor ze op de website direct de nodige informatie terug vinden en bijgevolg contact opnemen.

CMS op maat

Wanneer we met onze design afdeling en Kwadraat de juiste balans hadden gevonden, gingen we van start met de opbouw van de CMS en alle nodige features. Zelf elementen vlug en makkelijk aanpassen was zeker een must voor Caroline & Johan.
Door alle elementen te gaan verdelen in modules werd dit een mooi geheel waarin Caroline & Johan zeker hun weg konden vinden.

wireframes kwadraat

Opleiding & oplevering

Na de ontwikkeling nam iedereen de tijd deze nog eens grondig de testen. Vanuit deze feedback werden de laatste wijzigingen aangebracht en werd het project beschikbaar gemaakt voor het publiek.

Na elk project laat Vulpo zijn klanten niet aan hun lot over. Via een duidelijke opleiding en ondersteuning konden Caroline & Johan zelf van start met hun website. Al moeten we toegeven deze toch wel een specialere ervaring was. Wanneer we hierin normaal de klant fysiek ontvangen moesten we gebruik maken van een digitaal kanaal. Safety first tijdens deze Corona periode.

Niet enkel een website

De website was niet het enige mikpunt in deze Case.
Vulpo stond Caroline & Johan alsook bij in het opzetten van de nodige mailboxen en het gestroomlijnd koppelen van al hun domeinnamen. Zo vinden zowel ondernemers als klanten eenvoudig hun weg terug naar (int) Kwadraat.

Onze gebruikte tools

tool WordPress
tool Adobe

Ook een website nodig?

Vulpo is gespecialiseerd in het maken van websites. Alle websites worden ontworpen om zowel op mobiele, tablet als computerweergave volledig tot hun recht te komen.

De website zelf beheren? Geen probleem! Vulpo houdt rekening met de wensen van de klant om de website van alle nodige functionaliteiten te voorzien.

Ik wil een nieuwe website