Vastgoedattesten snel en efficiënt aanvragen

Immohelp brengt vastgoedmakelaars – experts samen en zorgt ervoor dat alle nodige attesten op één platform aan te vragen en te raadplegen zijn.

Websites

https://immohelp.be/

https://my.immohelp.be/

Om vastgoedmakelaars en experts samen te brengen ontwikkelden we een applicatie, maar zonder promotionele website konden (toekomstige) gebruikers niet worden geïnformeerd.

Via de website worden potentiële gebruikers geïnformeerd over de voordelen van het platform. Ze vinden er de beschikbare features terug samen met de tarieven.

Voor de verkoop of verhuur van een pand heb je heel wat attesten nodig. Via het platform kunnen deze verschillende attesten worden aangevraagd.

Omdat een attest aanvragen voor verkoop of verhuur een omslachtig proces is, wou Immohelp een platform voorzien dat al deze procedures vereenvoudigd en automatisch afhandeld richting de correcte aanbieders op de markt.

Via het platform kunnen makelaars en particulieren een attest aanvragen. Deze worden naar alle deskundigen verstuurd die in aanmerking komen voor uitvoering die aangemeld zijn op het platform. Hiervoor matchen we zowel het vakgebied van de deskundige als de regio waarin deze actief is. 

Als particulier of makelaar moet je zelf niet op zoek gaan naar een deskundige die jouw attest kan aanleveren. Immohelp zorgt hiervoor.

Je kan uit verschillende diensten kiezen nl.

  • EPC-attesten (verschillende oppervlaktes mogelijk)
  • Eelektrische keuringen
  • Keuring van stookolietank (binnenkort beschikbaar).

Als deskundige/ expert heb je de keuze uit verschillende opdrachten die je dan al dan niet wenst uit te voeren.
Indien er interesse is, moet de deskundige snel handelen want ‘first come, first serve’.
Je ontvangt het correcte bedrag voor het uitgevoerde opdracht van Immohelp en hoeft zich daar geen zorgen meer over te maken.

Na het bezoek van de expert, wordt het attest binnen de 72 uur beschikbaar op het platform. Zo kan de particulier of makelaar steeds het attest raadplegen op een centraal platform. Mocht er tijdens het proces een probleem opduiken, kan er steeds contact opgenomen worden met de helpdesk van Immohelp. Zij kunnen op hun beurt alle gebeurtenissen nakijken en de attesten controleren op correctheid en volledigheid. 

Alvorens een deskundige aan het werk kan, moeten de beheerders van Immohelp de deskundige eerst verifiëren via hun ondernemingsnummer. Dit om ervoor te zorgen dat alles correct verloopt.

Indien een deskundige regelmatig attesten te laat upload, kunnen de beheerders van het platform de deskundige contacteren. Hiermee kunnen ze de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren.

Ook een project op maat?

Heb je met je bedrijf of organisatie nood aan een platform op maat.
Wij staan alvast klaar om je project met jou te bespreken.

Neem contact op