Baert Mengvoeders

Baert Mengvoeders is een familiebedrijf dat actief is in de productie en handel van mengvoeders. Ze verkopen ook meststoffen sproeistoffen en zaaigranen.

Werkelijke website

www.baertmengvoeders.be

Vernieuwde website

Baert Mengvoeders had reeds een website. Maar deze was verouderd en niet meer compatibel met de moderne browsers en mobiele toestellen. Alsook weerspiegelde de website hun bedrijfscultuur en vernieuwing niet.

Vulpo bood de assistentie aan om hun probleem te analyseren en de juiste oplossingen te vinden.

Naar wat waren ze op zoek?

Hun (oude) website weerspiegelde niet meer hun bedrijfscultuur en stappen tot vernieuwing. Daarnaast was het moeilijk om teksten en foto’s eigen handing te kunnen aanpassen.
Hierdoor zochten ze de perfecte mengeling tussen eenvoudig gebruik en uitstraling voor hun (nieuwe) website.

Hoe gingen wij te werk

Allereerst heeft Vulpo een analyse van de (vorige) website gemaakt. Hierin kwamen een aantal pijnpunten naar boven. Vanuit deze stap konden we een sitemap of site structuur opstellen. Met al deze informatie ging geen enkele essentiële (informatie) bron verloren.

Verder werden ook belangrijke zaken duidelijk voor de nieuwe website, zoals kleuren, foto’s, …

Wanneer iedereen tevreden was met de analyse kwamen onze UX-experten aan de beurt. Alle informatie uit de analyse werd benut. Hieruit vloeide een moderne “look & feel” en een klantvriendelijke structuur.

Na grondige meetings werd al snel duidelijk in welke richting zowel de klant en onze experten wouden gaan.
Met deze richting ging onze development team aan de slag voor het ultieme resultaat.

mockup old site
sitemap

Het resultaat

Het resultaat was een website waarin Baert Mengvoeders werd weerspiegeld. De juiste kleuren combinaties met korte, maar krachtige informatie. Geen onbelangrijk punt! De website was voor de eerste keer in hun bestaan beschikbaar op ieders smartphone en tablet.

Desktop + Mobiel mockup

Onze gebruikte tools

tool WordPress

Ook nood aan vernieuwing?

Vulpo is gespecialiseerd in het maken van websites. Alle websites worden ontworpen om zowel op mobiele, tablet als computerweergave volledig tot hun recht te komen.

De website zelf beheren? Geen probleem! Vulpo houdt rekening met de wensen van de klant om de website van alle nodige functionaliteiten te voorzien.

Ik wil een nieuwe website