Art of nature

Totaalprojecten zijn hun specialiteit.
Art of Nature neemt uw groenproject volledig voor hun rekening, van A tot Z.

Werkelijke website

www.art-nature.be

screen website art of nature

Vulpo zorgde voor een eerste indruk

Art Nature is een nieuw concept. Het logo was hun eerste visueel element en het startpunt. Vanuit het startpunt zorgde Vulpo voor de juiste kleurencombinaties voor in de website. Een fris ontwerp met de juiste uitstraling.

Hoe gingen wij te werk

Voor we van start gingen zorgde we voor duidelijke wireframes. In deze fase was er nog geen zicht op het logo. Doordat wireframes (meestal) in grijstinten worden ontworpen, kregen we reeds een goed zicht over de posities van media en content.

Het logo was reeds ontworpen, hierdoor konden we een aantal stappen overslaan. De kleuren werden overgenomen vanuit het logo en gecombineerd met het juiste kleurenpallet. De website moest de klant eenvoudig leiden naar hun diensten.

wireframe

Beelden zeggen meer dan woorden

Art Nature was een nieuw concept, maar reeds in volle bloei! Voor er reeds sprake was van een website, waren reeds vele projecten gerealiseerd. De realisaties moesten overzichtelijk op de website worden weergeven. Zo ziet de klant toch de bomen door het bos zien.

Het resultaat

Het resultaat was een website waarin Art of Nature werd weerspiegeld. De juiste kleuren combinaties met korte, maar krachtige informatie. Geen onbelangrijk punt! De website was klaar voor de digitale groei en zichtbaar op ieders smartphone en tablet.

mobile screen

Onze gebruikte tools

tool WordPress

Ook een nieuwe website nodig?

Vulpo is gespecialiseerd in het maken van websites. Alle websites worden ontworpen om zowel op mobiele, tablet als computerweergave volledig tot hun recht te komen.

De website zelf beheren? Geen probleem! Vulpo houdt rekening met de wensen van de klant om de website van alle nodige functionaliteiten te voorzien.

Neem contact op