Digitale marketing

Het is belangrijk voor je bedrijf dat je website gevonden wordt op het web. Om toekomstige klanten naar je website te leiden bedenkt Vulpo een marketingstrategie op maat. We optimaliseren je website voor zoekmachines, maken nieuwsbrieven die blijven hangen, beheren je social media en voeren advertentiecampagnes op diverse kanalen.

Zo komen die ideale klanten ook echt tot bij jou.

digitale marketing

Optimalisatie

SEO

SEO staat voor search engine optimization of zoekmachineoptimalisatie. Hoe hoger je website in Google komt, hoe sneller mensen er op zullen klikken. Bij Vulpo optimaliseren we je site en teksten zodat ze met de juiste zoekopdrachten gevonden worden.

SEA

SEA of search engine advertising gaat nog iets verder dan SEO. Wanneer je echt in de spotlight wil komen, voeren we advertentiecampagnes voor extra zichtbaarheid. Dit leidt meer bezoekers naar je website.

digitale marketing
social media

Social media

Voelt social media als een verplichting en weet je niet goed hoe je er het beste uit kunt halen? Samen met jou bedenken we een strategie om je toekomstige klanten te informeren en te overtuigen. We helpen je met het genereren van content en advertenties gericht op specifieke doelgroepen, en beheren je accounts.

Emailmarketing

Door nieuwsbrieven te versturen blijven je klanten op de hoogte van je zaak. Vulpo zorgt dat je klanten content op maat in hun mailbox krijgen. We automatiseren dit proces en zorgen dat bestaande klanten terug blijven komen naar jouw site.

mailing

Een boost nodig?

Geef uw bedrijf een boost met een sterk marketingplan! Kom met ons hierover praten en wij zorgen voor de boost die u nodig heeft!

Neem contact op